Afspraak plannen

Met het online afsprakenboek kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week via het internet een afspraak met onze kapsalon maken.

Op de website kunt u inloggen waarna u voortaan op een eenvoudige wijze zelf een afspraak kunt plannen. Heeft u nog geen wachtwoord? Voor bestaande klanten van De Kapperij, mits uw e-mail adres bij ons in het systeem bekend is, kunt u eenmalig op wachtwoord vergeten klikken, waarna het wachtwoord naar uw e-mail adres wordt verstuurd.

Eenmaal aangemeld kunt u kiezen uit de gewenste behandeling, daarna kunt u kiezen uit een medewerkster, de datum waarop u een afspraak wilt maken en kunt u kiezen welke tijd u het beste uitkomt. Let wel op graag op het hele uur of op het halve uur plannen! U ontvangt een afspraakbevestiging via de e-mail.

Wenkbrauwen epileren & wenkbrauwen verven wordt alleen gedaan door Melanie en Krystle. Wilt u deze behandeling, kies dan één van deze twee als medewerker.

Wilt u een online afspraak wijzigen of annuleren neem dan direct contact met ons op.

Een afspraak afzeggen of annuleren? Geef dit dan a.u.b. tijdig aan.!

Beste klant, het komt helaas te vaak voor dat een afspraak te laat wordt afgemeld of zelfs vergeten wordt (ondanks een herinneringsmail welke 24 uur van te voren wordt verstuurd). Hierdoor ontstaat er ruimte in onze agenda die wij niet op tijd opgevuld krijgen met een andere afspraak. Wanneer u onverhoopt niet op uw afspraak kunt komen, verzoeken wij u om deze ruim op tijd en in ieder geval vijf uur van te voren bij ons af te melden. Wanneer wij geen afmelding hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt om 50% van de afgesproken behandeling in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Maak nu online een afspraak.

>